Leekens ziet vreemd fenomeen: Er waren misschien wat jongens met zenuwen

Leekens ziet vreemd fenomeen: "Er waren misschien wat jongens met zenuwen"

22-10-2016 21:03

Zaterdag liep Lokeren opnieuw tegen een nederlaag aan. Ditmaal verloor het met 2-0 op het veld van Zulte Waregem. Na de wedstrijd stond Lokren-trainer Georges Leekens de pers te woord.

"We bleven sukkelen van bij de aftrap en hadden moeite om evenwicht te krijgen op het middenveld. Door de sterkte en beweeglijkheid van Zulte Waregem konden we geen druk zetten. Ze kunnen goed tussen de linies spelen en wij kwamen altijd dat metertje te kort", begon Leekens zijn verhaal op de site van zijn club.

"In de tweede helft heeft de ploeg wel gedaan wat ik vroeg: vooruit voetballen. We hebben teruggevochten tegen een sterk Zulte Waregem. Er waren misschien wat jongens met zenuwen. Er is veel respect voor hen, want dat ze eerste staan is een enorme verdienste."

Dinsdag moet Lokeren opnieuw de wei in. Dan ontvangt het KV Oostende. "Het belangrijkste is dat er een reactie is. Dinsdag moeten we efficiënt zijn. Met de steun van het publiek moet dat lukken. Onze reputatie in eigen huis is beter dan onze uitreputatie. Je moet elke wedstrijd als een betermatch zien."