Late treffer Sylla (ex-Anderlecht) bezorgt QPR zege bij Fulham

01-10-2016 18:29

In de Londense derby in de Engelse Championship, de Tweede Klasse, heeft QPR het gehaald op bezoek bij Fulham. Idrissa Sylla zorgde voor de winning goal in de 87e minuut.

Fulham, met Denis Odoi in de basis en Neeskens Kebano als invaller, keek al na 20 minuten tegen een achterstand aan. Een kwartier eerder had de thuisploeg nog zelf een panlty gemist. Conor Washington zag zijn schot afwijken in doel belanden.

Kort na de rust kon Fulham dan toch gelijk maken. Tim Ream zorgde voor de 1-1. Idrissa Sylla mocht invallen en hij bedankte zijn coach met het winnende doelpunt in de 87e minuut. Vlak daarna kreeg Fulham een uitgelezen kans op de gelijkmaker in de absolute slotfase, maar Sone Aluko miste ook de tweede strafschop van de wedstrijd voor Fulham.