Sels ziet vervanger drie goals slikken, Newcastle wint na dolle slotfase

28-09-2016 23:36

Matz Sels is zijn plaats onder de lat kwijt bij Newcastle United. Na enkele mindere prestaties zette trainer Rafael Benitez Karl Darlow in doel tegen Norwich. Die kende niet meteen de leukste avond die een doelman kan hebben, want in de 70e minuut viste hij een derde keer de bal uit zijn netten. Newcastle won desondanks, na twee goals in de blessuretijd.

Newcastle begon het beste aan de partij en Dwight Gayle zorgde voor het eerste doelpunt. Graham Dorrans, Cameron Jerome en Jacob Murhy zetten Noriwch op rozen en The Magpies keken na 70 minuten tegen een 1-3 achterstand aan. Maar Newcastle gaf niet op en een minuut later was daar Gayle opnieuw met de aansluitingstreffer.

Het leek niet genoeg te zullen zijn, want bij het ingaan van de extra tijd stond nog steeds 2-3 op het bord, maar in de 95e en 96e minuut zorgden Yoan Gouffran en opnieuw Gayle voor de zege in een knotsgekke partij.

Aleksandar Mitrovic liet zich dan weer in geheel eigen wijze opmerken. De ex-spits van Anderlecht viel in de 71e minuut in, maar pakte twee minuten later al geel na een opstootje.