Anderlecht met grote ambities in de Europa League: Zo lang mogelijk meegaan

Anderlecht met grote ambities in de Europa League: "Zo lang mogelijk meegaan"

28-09-2016 21:33

Uros Spajic, de nieuwe Serviër van RSC Anderlecht, heeft een goed inschattingsvermogen. Hij spreekt zich uit over de zwakke en de sterke punten van Saint-Étienne. Paars-wit kan dus opletten waar het over struikelen of van kan profiteren.

Maar liefst drie seizoenen bij Toulouse en in totaal 63 competitiewedstrijden in de Ligue 1. Spajic weet dus perfect hoe een team zoals Saint-Étienne aan een wedstrijd begint. "Als we de eerste twintig minuten goed doorkomen, zal het publiek zenuwachtig worden. Ze kunnen goed spelen, want het blijft een elftal met veel kwaliteiten. Het is een team met vertrouwen", vertelt basisspeler Spajic.

De Serviër ziet ook kansen voor Anderlecht. "Maar ze kunnen ook heel slecht spelen. Ik speelde er al vier keer tegen. Twee keer gelijkspel, twee keer winst. We gaan dus naar daar om punten te pakken", aldus de verdediger. De ambities bij Anderlecht zijn ook bijzonder groot. "Het is ons doel om elke match te winnen en zo lang mogelijk mee te gaan in Europa", zegt Spajic vastberaden.