Tijd voor bezinning bij Club Brugge: Er is nog een lange weg te gaan

Tijd voor bezinning bij Club Brugge: "Er is nog een lange weg te gaan"

28-09-2016 09:12

Club Brugge ging dinsdagavond pijnlijk onderuit in Denemarken. Het werd 4-0 voor FC Kopenhagen. Marc Degryse vond zowat elke Bruggeling teleurstellen.

"Het was voetballend allemaal te weinig", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "En Kopenhagen moest het vooral hebben van de duels. Alles begon met die 1-0 en het cadeau van Stefano Denswil. Kopenhagen kreeg vleugels en Club Brugge zakte door het ijs. Ze wisten het echt niet meer."

"De fouten bleven zich opstapelen, Blauw-Zwart bezweek. Ze werden ook op fysiek vlak helemaal afgetroefd. Het is verontrustend dat Club zo fel wegzakte. De spelers hebben het blijkbaar moeilijk om terug te knokken na een achterstand. Ze moeten zich serieus bezinnen", is Degryse streng.

De analist gelooft niet dat het huidige Club Brugge successen zal boeken dit seizoen. "De fouten die ze maken worden cash betaald en moeten eruit en Club moet met meer lef en vertrouwen durven te spelen . Het niveau dat ze haalden was opnieuw onvoldoende. Er is nog een lange weg te gaan om het Club te zien dat kampioen werd", besluit hij.