Maes grijpt niet in ondanks protesten van supporters: Maakte geen enkele fout

Maes grijpt niet in ondanks protesten van supporters: "Maakte geen enkele fout"

18-09-2016 12:22
1

Marco Bizot krijgt heel wat steun na zijn 'flater' in de wedstrijd tegen Rapid Wenen (3-2). Heel wat supporters willen de doelman uit de basis zien verdwijnen na een heel erg lullig tegendoelpunt. Maar het ziet er niet naar uit dat Peter Maes zijn ploeg achterin zal wijzigen.

"Ik denk niet dat de wedstrijd tegen Rapid Wenen nog in de hoofden zal zitten bij Genk", vertelt Aimé Anthuenis in De Zondag. "Ik zie niet in waarom Maes doelman Bizot aan de kant moet schuiven. De televisiebeelden toonden duidelijk aan dat Bizot niet in de fout ging toen de terugspeelbal door een onverwachte stuiter in doel belandde", aldus Anthuenis.

Ook Maes lijkt de Nederlander te steunen. "Marco is een nuchtere jongen", zegt Maes in Het Nieuwsblad. "Hij kan dat doelpunt best wel plaatsen. Hij is ook niet aan zijn proefstuk toe. Bovendien maakte hij tegen Rapid Wenen geen enkele fout die het resultaat bepaalde", besluit de coach. Het is nog maar de vraag of de fans daarmee tevreden zullen zijn. Na de wedstrijd tegen Rapid Wenen was er namelijk veel kritiek.