Martinez heeft nog geen aanvoerder: Ik beslis daarover binnen twee dagen

Martinez heeft nog geen aanvoerder: "Ik beslis daarover binnen twee dagen"

29-08-2016 22:17

Roberto Martinez heeft zijn eerste training bij de Rode Duivels achter de rug. De nieuwe bondscoach had 25 spelers ter beschikking. Enkel Marouane Fellaini moest afhaken met een blessure.

Michaël Heylen werd dan maar overgeheveld van de beloftenploeg van Johan Walem. "Marouane heeft een rugblessure opgelopen tegen Hull", verklaarde Martinez tegenover Het Laatste Nieuws. "We weten niet of hij inzetbaar is tegen Spanje en Cyprus."

"De Bruyne, Nainggolan en Vermaelen gingen na de opwarming naar binnen, maar zij hebben gisteren nog een wedstrijd gespeeld. Michaël Heylen was er vandaag bij, omdat ik vond dat we te weinig verdedigers hadden. Hij heeft me positief verrast."

De nieuwe bondsoach was voor het eerst samen met zijn groep en was heel positief. "Het is een leuke groep om mee te werken. Ik merkte veel focus en goesting. Mentaal lijken we klaar om iedereen te verslaan."

Een nieuwe aanvoerder heeft de Spanjaard nog niet gekozen. "Dat beslis ik binnen de volgende twee dagen. Ik wil de spelers eerst nog beter leren kennen. Er is geen haast bij."