'Standard wil middenveld versterken met landgenoot van Dossevi'

'Standard wil middenveld versterken met landgenoot van Dossevi'

18-08-2016 09:04

De Standard-supporters willen versterking, de sterkhouders van de club willen ook nog wat versterking. Die lijkt er nu ook te gaan komen bij de Rouches. De Luikenaren zijn van plan om er nog een ervaren middenvelder bij te halen.

La Dernière Heure weet dat Standard geïnteresseerd is in de diensten van Alaixys Romao. De 32-jarige middenvelder zit momenteel zonder club nadat zijn verbintenis bij Olympique Marseille is afgelopen. De Togolees zou voor wat extra ervaring op het middenveld moeten zorgen. Zeker nu nieuwe aanwinst Birama Touré blijkbaar niet in de plannen van Yannick Ferrera past.

Standard is niet de enige club die Romao wil overnemen. Ook twee clubs uit de Franse Ligue 1, één ploeg uit de MLS en een pak andere clubs uit exotischere landen denken aan de Togolees. Romao heeft al meer dan 250 wedstrijden in de Ligue 1 op de teller staan. Daarnaast heeft hij ook al ervaring in de Champions League en de Europa League. De middenvelder kwam 57 keer uit voor de nationale ploeg van Togo.