Zidane bevestigt: Real Madrid-aanvaller onderhandelt met PSG

Zidane bevestigt: Real Madrid-aanvaller onderhandelt met PSG

31-07-2016 08:15

Real Madrid-trainer Zinedine Zidane houdt er rekening mee dat hij dit seizoen niet meer kan beschikken over Jese Rodriguez. De 23-jarige Spanjaard kan door de forse concurrentie bij de Champions League-winnaar niet op een basisplaats rekenen.

Jese ontbrak zaterdag in de oefenwedstrijd van Real Madrid tegen Chelsea (3-2). Volgens Zidane was dat omdat een transfer naar Paris Saint-Germain lonkt. "Hij is in gesprek met PSG, hoewel er nog niets is getekend", laat de Franse oefenmeester weten aan Sky Sports. De aanvaller kwam afgelopen seizoen 28 keer in actie in de Primera Division, maar stond slechts zeven keer in de basis.

Zidane benadrukte verder dat hij geen enkele intentie heeft om Alvaro Morata te verkopen. De spits werd deze zomer overgenomen van Juventus, nadat Real een terugkoopclausule van dertig miljoen activeerde. Desondanks werd Morata met bijna de gehele top van de Premier League in verband gebracht. "Hij is een Real-speler, we zijn heel blij met hem", reageert Zidane. "Hij blijft."

De oefenmeester van de Koninklijke werd ook gevraagd naar Eden Hazard, die twee keer trefzeker was tegen zijn team. "Er zijn veel geruchten die spelers met onze club in verband brengen", stelt Zidane. "Hazard is een heel goede speler. Natuurlijk willen alle clubs de beste spelers, maar hij is een speler van Chelsea."