Ronaldo onderbreekt vakantie voor contractnieuws: Kort contact gehad

Ronaldo onderbreekt vakantie voor contractnieuws: "Kort contact gehad"

25-07-2016 00:10
1

Cristiano Ronaldo is zondagavond met verrassend nieuws gekomen. Middenin zijn vakantie laat de Portugese ster weten dat hij waarschijnlijk langer bij Real Madrid blijft.

De laatste twee jaar was het op transfervlak eigenlijk nooit rustig rond Ronaldo. De Portugese superster zou ongelukkiger zijn, dan weer niets te klagen hebben en vervolgens werd hij gelinkt aan clubs als Paris Saint-Germain en Manchester United. De club en speler zijn nu van plan om het tot medio 2018 lopende contract te verlengen.

Dat verklapt hij zondag aan het Portugese persagentschap Lusa. "Ik heb met de voorzitter (Florentino Perez, red.) telefonisch contact gehad", laat Ronaldo weten. "Als ik terug ben in Madrid gaan we in gesprek over een nieuw contract. De intentie is om te verlengen, natuurlijk."

Ronaldo, die 33 jaar oud is als zijn huidige deal afloopt, is zéér gelukkig in de Spaanse hoofdstad. "Ik heb het al honderd keer gezegd: ik wil blijven en de club wil hetzelfde. Maar we hebben slechts kort contact gehad, dus onderhandelingen over persoonlijke voorwaarden en dat soort dingen zitten nog in de pijplijn."