Gentse transfers kunnen niet bekoren: Geen namen om van achterover te vallen

Gentse transfers kunnen niet bekoren: "Geen namen om van achterover te vallen"

22-07-2016 20:06
1

Over enkele dagen start het nieuwe seizoen alweer. Club Brugge werd vorig seizoen landskampioen, maar Gent hoopt dit seizoen opnieuw met de hoofdprijs te gaan lopen. Daar werden heel wat nieuwe namen voor gehaald.

Herman Brusselmans, Gent-supporter, is niet echt onder de indruk van de activiteit van Gent. "Jérémy Perbet, Emir Kujovic, Jacob Rinne, Dieumerci Ndongala en Yannick Thoelen. Dat zijn ook niet meteen namen om steil van achterover te vallen, en de vraag is dan ook: wat zal AA Gent ervan bakken", aldus Brusselmans in zijn column in Het Laatste Nieuws.

"Hein Vanhaezebrouck heeft er alleszins veel vertrouwen in, en in een interview met de Spaanse krant El País, die het Belgische voetbal op de voet volgt, verklaarde hij, in dat niet al te beste Spaans van hem: 'We gaan ons best doen om nog maar eens kampioen te worden. Samen met onze hotemetoten Ivan De Witte, Gunther Schepens, en die andere van wie ik de naam altijd vergeet, zullen we AA Gent opstuwen in de vaart der volkeren, maar als je me nu wil excuseren, Juan, ik moet eens dringend gaan kakken'", schrijft Brusselmans in zijn gekende stijl.

De columnist hoopt alvast één ding. "Of dit wijze woorden zijn van Hein zullen we pas later ondervinden, maar niettemin hoop ik dat AA Gent het seizoen 2016-2017 winnend afsluit", besluit Brusselmans.