PSV spreekt onthulling Lang over blessure tegen: 'Is niet de juiste omschrijving'

PSV spreekt onthulling Lang over blessure tegen: 'Is niet de juiste omschrijving'

7 mei - 23:13

PSV vindt niet dat Noa Lang (ex-Club Brugge) de juiste omschrijving heeft gebruikt bij zijn onthulling op Instagram over zijn blessures. Tegenover het Eindhovens Dagblad vertelt de club dat de uitleg van de Nederlander niet herkenbaar klinkt.

Lang liet op zijn Instagram weten dat fouten zijn gemaakt in de diagnose van zijn hamstringblessure. Dat probleem zou erger zijn geweest dan gedacht werd. "Elke wedstrijd was het confronterend om mijn team te zien spelen en zelf niet mee te kunnen doen door een hamstringprobleem, waar ik sinds augustus last van heb, maar door drie verkeerde diagnoses, pas in januari ben achtergekomen. Het probleem leek veel erger dan wat er eerst werd verteld."

PSV heeft in een reactie laten weten dat ze zich niet direct herkennen in de omschrijving die Lang geeft. "Dat is niet de juiste omschrijving. Wij hebben hier verantwoordelijkheid voor genomen en daarna ook de hulp van een professor ingeschakeld." Lang gaf wel duidelijk aan dat hij niemand iets kwalijk neemt. Bronnen bevestigden aan het Eindhovens Dagblad wel dat de fouten in Lang zijn diagnose wel degelijk bij PSV zijn gemaakt. 

Lang gaf ook aan dat hij naast problemen met zijn hamstring ook kampte met de ziekte van Pfeiffer. "Ik ben altijd blijven lachen. Ik wil iedereen binnen PSV bedanken voor alle steun en waardering die ik vanaf dag één krijg. PSV is een warme familieclub, en ik ben dankbaar dat ik daar deel van mag uitmaken. Ook al voelde dat voor mij persoonlijk de afgelopen maanden niet zo. Ik ben trots op mijn team, en ik focus me nu al op volgend seizoen, waarin we samen alle prijzen gaan pakken."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Noa Noëll Lang (@noano)