UPDATE: Club Brugge en Twente bevestigen verhuur van Brugs toptalent

UPDATE: Club Brugge en Twente bevestigen verhuur van Brugs toptalent

12-07-2016 16:27

Dylan Seys heeft een transfer naar Nederland gemaakt. De jongeling van Club Brugge vertrekt naar FC Twente. De overgang werd dinsdagmiddag op Facebook bevestigd door zijn manager Dudu Dahan.

Club Brugge en FC Twente hebben nog geen informatie naar buiten gebracht over de deal. Naar verluidt gaat het om een huurovereenkomst voor één jaar. Seys plaatste op Snapchat al een foto van zijn nieuwe club, maar verstrekte daarbij ook geen verdere informatie.

De 19-jarige aanvaller werd het afgelopen seizoen ook al eens uitgeleend. Hij speelde na de winterstop zes maanden voor het Israëlische Hapoel Acre. De vinnige linksbuiten speelde daar dertien duels en wist ook drie goals te maken. Seys had ook weinig uitzicht op speeltijd bij Blauw-Zwart. Hij wacht ook nog altijd op zijn debuut voor het eerste elftal. Bij FC Twente, dat grote financiële problemen kent, hoopt hij meer ervaring op te doen. Seys heeft bij Club nog een contract tot en met de zomer van 2018.

UPDATE 16.25: De transfer van Seys naar Twente is nu zowel door de Tukkers als door Club Brugge bevestigd. De jongeling trainde ondertussen zelfs al mee met de Nederlanders. Club Brugge heeft meteen ook bevestigd dat Seys voor één jaar verhuurd wordt.