OPSTELLING: Polen en Portugal vechten om plek in de halve finale

OPSTELLING: Polen en Portugal vechten om plek in de halve finale

30-06-2016 20:09

In Marseille staat om 21.00 uur de EK-wedstrijd tussen Polen en Portugal op het programma. De twee landen vechten om een plek in de halve finale van het eindtoernooi. Bij de Polen staat Ajacied Arek Milik in de spits. 

De international was in de voorgaande vier wedstrijden op het EK één keer trefzeker. De absolute vedette Robert Lewandowski scoorde nog helemaal niet. Polen bereikt de kwartfinale door afgelopen zaterdag Zwitserland te verslaan na penalty's. 

Portugal won op diezelfde dag van Kroatië. Ricardo Quaresma kopte in extremis de winnende treffer binnen. Hij zit vanavond weer op de bank. De aanval van de Portugezen wordt gevormd door Nani en - uiteraard - aanvoerder Cristiano Ronaldo. Ook supertalent Renato Sanches staat in de basis. 

De opstellingen

Polen: Fabianski, Piszczek, Glik, Pazdán, Jedrzejczyk, Blaszczykowski, Krychowiak, Maczýnski, Grosicki, Milik en Lewandowski.

Portugal: Rui Patrício, Cédric,Pepe, José Fonte, Eliseu, William Carvalho, Adrien, João Mário, Renato Sanches, Nani en Cristiano Ronaldo