'Anderlecht onderhandelt dinsdag met Italiaanse club over aanvaller'

'Anderlecht onderhandelt dinsdag met Italiaanse club over aanvaller'

26-06-2016 08:31

Matías Suárez lijkt Anderlecht deze zomer te gaan verlaten. De Argentijn heeft zijn zinnen al enige tijd gezet op een transfer en er is ook interesse. Paars-wit zou dinsdag een gesprek voeren met een Italiaanse club. Dat meldt de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio.

De journalist schrijft op zijn website dat Anderlecht en Pescara dinsdag 28 juni gaan onderhandelen over de 28-jarige aanvaller. Beide partijen liggen naar verluidt nog ver uit elkaar liggen betreffende vraag en aanbod. De Brusselaars zouden circa vier miljoen euro vragen voor Suárez, terwijl de Italianen tot op heden slechts 700.000 tot 800.000 euro heeft geboden.

Voorzitter Daniele Sebastiani heeft volgens Di Marzio nog goede hoop om de prijs te verlagen en tot een deal te komen. Pescara, dat het afgelopen seizoen naar de Serie A promoveerde, is bovendien al dichtbij een akkoord met Suárez. Hij lijkt zelfs al niet meer mee te willen op het trainingskamp van paars-wit. Suárez speelt al sinds 2008 bij Anderlecht een heet nog een contract voor één seizoen.