Dit was de voormiddag: Nederlanders willen Duivel, Nilis aangeklaagd en Hasi shopt

Dit was de voormiddag: Nederlanders willen Duivel, Nilis aangeklaagd en Hasi shopt

25-06-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de voormiddag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Lombaerts hot in Nederland
Nicolas Lombaerts, die in extremis moest afhaken voor het EK in Frankrijk, lijkt klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging op clubniveau. Er is alvast veel Nederlandse interesse voor de verdediger van Zenit. Na PSV springt nu ook Ajax in de dans om zijn handtekening. 

Nilis aangeklaagd
Voormalig Rode Duivel bracht onlangs zijn biografie met als titel 'De Waarheid' uit. In dat boek haalt hij snoeihard uit naar sommige mensen. Zijn vroegere jeugdtrainer en raadsman Jef Geurts pikt die uitspattingen niet en dient een klacht in.

Israëli voor Gent?
Bij Gent kregen ze donderdag een serieuze opdoffer te verwerken: Nana Asare mist de eerste maanden van het seizoen met een rugblessure. De Israëlische international Ofir Davidzada is alvast in beeld om die blessure op te vangen.

Hasi laat België niet los
Besnik Hasi is dan wel de nieuwe coach van Legia Warschau, hij kijkt nog steeds in België rond voor mogelijke versterkingen. Nadat de club al Thibault Moulin wegplukte bij Waasland-Beveren, mikken de Polen nu op Jordan Remacle van OH Leuven.

Everton wil Lukaku houden
Nieuwbakken Everton-manager Ronald Koeman wil er alles aan doen om Romelu Lukaku langer aan de club te binden. Het bestuur van Everton zou de Rode Duivel alvast een fikse loonsverhoging willen voorschotelen.