'Rode Duivels winnen van Hongarije en raken in vorm voor EK-winst!'

'Rode Duivels winnen van Hongarije en raken in vorm voor EK-winst!'

24-06-2016 16:58

Voor de Rode Duivels was het lang spannend tegen de Zweden, maar vlak voor tijd kwam aan alle onzekerheid een einde. Nainggolan maakte op aangeven van Hazard de winnende treffer. De tweede plaats in de groep blijkt ook nog eens een voordelige uitwerking te hebben!

BetFirst heeft verhoogde odds voor deze wedstrijd! Alle correcte scores hebben verdubbelde odds, net als doelpuntenmakers. Maar wat dacht je van 2,00 als de Rode Duivels winnen? Het geldt voor alle spelers van BetFirst, je moet alleen wel deelnemen.

België wint van Hongarije voor 2.00 keer je inzet bij BetFirst! KLIK HIER! De Hongaren moeten te verslaan zijn. De ploeg was voorafgaand aan het duel tegen Portugal al zeker van de knock-outfase en behield dankzij twee treffers van Balasz Dzsudzsak de koppositie. Ondanks de groepswinst van Hongarije zijn de Rode Duivels uiteraard de grote favoriet in dit duel!

Matchfacts

  • In 2009 won België met 3-0 van Hongarije;
  • Hongarije haalde in 10 kwalificatieduels slechts 16 punten;
  • Hongarije won slechts 2 van de laatste 6 interlands;
  • België haalde in 10 kwalificatieduels 23 punten;
  • België is in 19 van zijn laatste 22 interlands ongeslagen;
  • België won 12 van zijn laatste 16 interlands;


Prognose
De weg naar de halve finale ligt open voor België, de Hongaren zijn zeker niet beter dan de Rode Duivels. De afgelopen twee wedstrijden werd de nul gehouden en waren ze altijd dreigend met in totaal 4 goals in 2 duels. We gaan winnen: 2-0.

Wedtip
België wint op 2.00 keer je inzet bij BetFIRST! Speel hier mee!