OFFICIEEL: Moulin verhuist naar de nieuwe club van Besnik Hasi

OFFICIEEL: Moulin verhuist naar de nieuwe club van Besnik Hasi

23-06-2016 18:25

Thibault Moulin kan alvast geschrapt worden op het verlanglijstje van Club Brugge. De middenvelder van Waasland-Beveren verhuist naar de Poolse eerste klasse. Hij heeft een contract voor vier seizoenen getekend bij Legia Warschau, de nieuwe club van Besnik Hasi.

Er waren al heel wat geruchten omtrent de overgang van de Franse middenvelder. Waasland-Beveren meldt donderdag op zijn website dat het een akkoord heeft gevonden met de Poolse kampioen over de transfer van Moulin. De middenvelder vertrekt meteen op trainingsstage met zijn nieuwe club.

De 26-jarige Moulin speelde slechts één seizoen in de Jupiler Pro League, maar maakte meteen indruk. Hij scoorde vier doelpunten en gaf tien assists in 33 competitiewedstrijden. Hij werd door de supporters verkozen tot Speler van het Jaar. De middenvelder stond ook op het verlanglijstje van Club Brugge, maar de landskampioen moet zijn pijlen dus op iemand anders richten. Moulin heeft in Polen een contract voor vier seizoenen getekend en is de duurste uitgaande transfer van Waasland-Beveren ooit.