OFFICIEEL: Oostende ziet overbodige speler definitief naar tweedeklasser trekken

OFFICIEEL: Oostende ziet overbodige speler definitief naar tweedeklasser trekken

21-06-2016 17:58

Tweedeklasser Cercle Brugge heeft zich met het oog op het komende seizoen versterkt met Niels Coussement. De 25-jarige middenvelder annex verdediger stond tot op heden onder contract bij KV Oostende, maar ruilt de kust nu dus in voor een verblijf in Brugge. 

De Vereniging kondigt op de eigen webstek aan dat Coussement een contract heeft ondertekend voor twee jaar met een bijkomende optie. De club benadrukt vooral de polyvalentie van haar nieuwste aanwinst, die zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten kan.

Coussement kwam tussen 2009 en 2015 tot 123 optredens voor Oostende, waarin hij twee keer wist te scoren. Het afgelopen seizoen was er voor de 25-jarige speler echter geen plekje meer bij het hertimmerde KVO. Daarom trok Coussement op uitleenbasis naar Roeselare. Zijn prestaties bij de West-Vlamingen konden Cercle blijkbaar bekoren.

Voor de groen-zwarten is Coussement al de derde versterking met het oog op de nieuwe jaargang. Eerder haalde het al Samuel Fabris en Jessy Galvez-Lopez binnen, twee spelers met een verleden bij Sporting Charleroi.