Club Brugge-doelman wordt gelinkt aan Panathinaikos

Club Brugge-doelman wordt gelinkt aan Panathinaikos

04-06-2016 13:32

Club Brugge wil deze zomer nog een aantal overbodige spelers verkopen, en één van die spelers is de Griek Sokratis Dioudis. De doelman werd zelfs nog gehaald door Arnar Gretarsson, maar speelde nooit een officiële wedstrijd voor Club. In Griekenland maakt hij wél furore.

Dioudis heeft dit seizoen gespeeld bij Panionios, een kleinere club uit Griekenland. Daar mocht hij in totaal 24 keer in de basis staan, een geslaagde uitleenbeurt dus. Club Brugge heeft echter geen plaats meer voor hem, maar kan wel nog wat geld zien voor de geflopte transfer.

Volgens de Griekse bron Sport24 zou Dioudis namen in het oog worden gehouden door zowel Panathinaikos als AEK Athene. Die eerste club geniet zijn voorkeur. Club Brugge zou nog een bescheiden som kunnen vangen voor Dioudis, ongeveer 300.000 euro. Er is nog geen concreet aanbod gedaan door Panathinaikos, maar dat zou maar een kwestie van tijd zijn.

Dioudis keert dus zeker niet meer terug naar Club Brugge, de vraag is nu wat er nog zal verschuiven. De uitleenbeurt van Sinan Bolat is voorbij, het Portugese Chaves toont interesse. Het contract van Michaël Cordier loopt af. Club Brugge heeft dus een derde doelman nodig, maar kan die misschien uit de eigen jeugd halen.