Antwerp-supporters reageren bijzonder streng na verhoogde prijzen

Antwerp-supporters reageren bijzonder streng na verhoogde prijzen

30-05-2016 14:53

Antwerp zette vrijdagnacht de nieuwe ticketprijzen voor volgend seizoen online op de officiële website. Daarin werd het pijnlijk duidelijk dat de prijzen gevoelig verhoogd zijn. Dat is bij een pak supporters in het verkeerde keelgat schoten.

Op sociale media en websites van supportersverenigingen gaven enkele supporters meteen reactie. Zij zijn helemaal niet tevreden met de prijsverhoging. "Nu zou ik 540 euro moeten ophoesten voor veertien matchen. Da’s ineens duur hoor", citeert Gazet van Antwerpen een supporter.

"Nu ineens zijn de prijzen voor jongeren tussen 12 en 15 jaar met 220% gestegen. Die voor studenten van 15 tot 21 jaar met 60%, die voor studenten ouder dan 21 met 220%. Ouderen genieten in het nieuwe seizoen niet meer vanaf de leeftijd van 60 jaar maar vanaf 65 van een gunsttarief. Dat is dan wel tussen 35 en 140% duurder."

"Voor diezelfde categorie valt ook de parkingprijs zwaar", zegt Steffen Peelmans van het supporterscollectief Act as One. "Die verhoogt van 75 naar 500 euro, terwijl juist veel mensen die minder goed te been zijn die 75 euro graag neertelden voor de parking", klinkt de kritiek.