Catolica-voorzitter speekt over toekomst van Castillo

Catolica-voorzitter speekt over toekomst van Castillo

27-05-2016 11:33
1

Club Brugge ziet geen toekomst meer met Nicolas Castillo, de Chileen krijgt volgend jaar geen plaats in de A-kern. Het Mexicaanse Cruz Azul en het Spaanse Sevilla zouden hem willen kopen, maar er is nog geen concreet bod. Dat tot groot jolijt van de voorzitter van Catolica.

Catolica is de Chileense club waar Castillo dit jaar aan uitgeleend werd, de talentvolle spits fleurde helemaal op in zijn eigen achtertuin. Castillo kijkt ernaar uit om in de Zuid-Amerikaanse Champions League te spelen, maar Club wil geen nieuwe uitleenbeurt. Catolica kijkt nu de kat uit de boom en geeft Castillo nog altijd niet op.

Voorzitter Jose Maria Buljabasich wil in ieder geval nog rond de tafel gaan zitten met Club Brugge. "Wij hebben begrepen dat Club Brugge hem wil verkopen, maar waarschijnlijk zal het wachten tot na de Copa America. Met Roberto Gutierrez en David Llanos hebben we nog twee spitsen. We hebben dus de mogelijkheden of af te wachten. Als Club hem niet verkoopt, willen we hem graag nog een extra jaar bij ons houden", klinkt het op de radiozender ADN.