Rafa wil met Club praten over zijn toekomst: Leeftijd om beslissingen te nemen

Rafa wil met Club praten over zijn toekomst: "Leeftijd om beslissingen te nemen"

20-05-2016 23:50

Club Brugge trok in de zomer van 2011 Lior Refaelov aan. De Israëliër is uitgegroeid tot een publiekslieveling en een onmisbare pion bij Blauw-Zwart. Het is echter nog onduidelijk of 'Rafa' ook bij Blauw-Zwart zal blijven.

"Ik heb nog één jaar contract, dus we gaan snel samenzitten en een beslissing nemen", vertelt Refaelov in Fan!. "Er is interesse, ja. En ik ben vorige maand dertig geworden, een leeftijd om beslissingen te nemen. Een topteam in het buitenland zit er niet meer in", zegt Rafa. "Maar ik kan misschien wel nog een financiële slag slaan… Ik heb wel een gezinnetje met twee kleine kinderen. En we zijn gelukkig in Brugge, dat speelt ook mee."

Refaelov weet dat hij een beslissing moet nemen. Club Brugge wil hij duidelijk niet zomaar verlaten. "We gaan alles op een rij zetten en niet te snel beslissen. Mijn relatie met Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe is meer dan één tussen een voetballer en een clubbestuurder. Sedert januari 2011 legden we samen een lange weg af. Er is heel veel vertrouwen tussen ons."