'Ex-Anderlechtcoach Jacobs weigert aanbod uit Jupiler Pro League'

'Ex-Anderlechtcoach Jacobs weigert aanbod uit Jupiler Pro League'

18-05-2016 11:00

Van Ariël Jacobs horen we de laatste jaren nog heel weinig, sinds zijn ontslag bij Valenciennes in 2014 heeft hij geen club meer. Aan de interesse ligt het kennelijk niet.

STVV heeft volgens Sport/Voetbalmagazine namelijk geprobeerd om Jacobs binnen te halen. Niet als hoofdcoach, maar wel als technisch directeur. Daarvoor hoefde zelfs niemand plaats te ruimen, want de functie van technisch directeur bestaat momenteel niet bij STVV. Manager Philippe Bormans bepaalt samen met het scoutingsapparaat wie er naar Sint-Truiden gehaald wordt.

Jacobs wil het echter kalmer aan doen, hij heeft dan ook nee gezegd tegen het aanbod. Of STVV nog op zoek is naar een andere technisch directeur is niet bekend. Er zijn hoe dan ook heel veel verschuivingen in het Truiense organigram. Ivan Leko is vanaf volgend seizoen de nieuwe T1, de naam van Stijn Stijnen valt als assistent of keeperstrainer. Bovendien klinkt er in de wandelgangen dat voorzitter Bart Lammens er genoeg van heeft en zich wil laten vervangen.