Marseille-coach Passi: Iedereen weet dat hij gaat vertrekken

Marseille-coach Passi: "Iedereen weet dat hij gaat vertrekken"

15-05-2016 13:58

Michy Batshuayi lijkt nu echt op weg naar de uitgang bij Olympique Marseille. Dat bevestigde de interim-trainer van de club, Franck Passi, op een persconferentie voor de wedstrijd tegen Troyes.

De 23-jarige Rode Duivel is al langer grof wild op de transfermarkt. Verschillende Europese toppers tonen interesse in Batshuayi. Clubs als West Ham, Tottenham en Juventus hebben de spits op hun verlanglijstje gezet. Volgens The Daily Mail staat de speler ook op de radar van Arsenal. De Gunners zijn op zoek naar een vervanger voor de langdurig geblesseerde Danny Welbeck.

Frank Passi, de interim-coach van Marseille, bevestigde op een persconferentie dat Batshuayi de Franse club zal verlaten. "Iedereen weet dat hij gaat vertrekken. De verkoop van Michy werd reeds ingeschreven op onze rekeningen. Wij moeten aanvaarden dat onze financiële voorwaarden niet zo interessant zijn."

Marseille hoopt dat het 45 miljoen euro kan vangen voor Batshuayi. De Rode Duivel scoorde dit seizoen zestien doelpunten in 35 competitiewedstrijden.