Opstellingen Charleroi - KV Kortrijk: Wie stopt topschutter Perbet af?

Opstellingen Charleroi - KV Kortrijk: Wie stopt topschutter Perbet af?

13-05-2016 19:42

Charleroi en KV Kortrijk staan in de finale van Play-Off 2. Om 20u30 trappen zij in het Stade du Pays de Charleroi af voor de heenwedstrijd. Dit zijn de opstellingen van de twee ploegen.

Charleroi veroverde op de laatste speeldag de eerste plaats in Groep B. De Zebra's begonnen met een 1 op 6 moeizaam aan de Play-Offs, maar daarna pakte de Waalse club tien punten in de resterende vier wedstrijden. Jérémy Perbet was met zes goals in deze duels de belangrijkste man. Met twintig goals is hij nu zelfs topschutter van onze competie. Voor KV Kortrijk is het van belang om hem onschadelijk te maken. 

Bij Charleroi zijn er overigens twee wijzigingen in de ploeg ten opzichte van de beslissende 0-3 overwinning bij Sint-Truiden. Dorain Dessoleil en Damien Marcq zijn ditmaal afwezig. Zij worden vervangen door Steeven Willems en Enes Saglik.

KV Kortrijk verzekerde zich al op de vijfde speeldag van groepswinst. De Kerels bleven ongeslagen en toonden met een 14 op 18 een uitstekend vormpeil. De club hoopt deze vorm door te trekken naar de finale van Play-Off 2. Met een B-elftal versloeg het onlangs Moeskroen-Péruwelz met 2-3, maar voor dit duel rekenen trainers Patrick De Wilde en Karim Belhocine weer op hun sterkste team. Daarom is het elftal op liefst zes plaatsen gewijzigd.