Bruggeling krijgt leuk nieuws van Wilmots, maar denkt enkel maar aan Club Brugge

Bruggeling krijgt leuk nieuws van Wilmots, maar denkt enkel maar aan Club Brugge

12-05-2016 19:59

Marc Wilmots maakte dondermiddag zijn voorlopige selectie voor het EK in Frankrijk bekend. Daar zaten ook twee Bruggelingen bij. Björn Engels en Thomas Meunier kregen goed nieuws te horen. Voor Engels een geweldige beloning na meer dan een jaar blessureleed.

"Het is voor mij als jonge speler een geweldige eer deel te mogen uitmaken van de talentvolle Rode Duivels-selectie", reageerde hij op de officiële website van Club Brugge. "Het is gewoon fantastisch, zeker aangezien ook Thomas Meunier mee mag afzakken naar Frankrijk", lachtte hij zijn tanden bloot.

"Als ik heel eerlijk moet zijn, rekende ik de afgelopen weken niet echt op een selectie. Pas na het spijtig forfait van Vincent Kompany werd her en der mijn naam naar voor geschoven als potentiële kandidaat om hem in de selectie te vervangen. Toen begon ik mezelf stilletjes aan wat moed in te spreken. De selectie is nu een feit, ik zie het als een bevestiging van mijn huidige vorm. De komende weken wil ik er echter niets meer over zeggen. Club gaat voor nu", aldus Engels.