Bankzitter van Barça wil niet vertrekken: Ik ben hier heel gelukkig

Bankzitter van Barça wil niet vertrekken: "Ik ben hier heel gelukkig"

06-05-2016 11:16
1

Marc-André ter Stegen wil dan toch bij FC Barcelona blijven. De Duitse keeper, tweede keus in de competitie achter Claudio Bravo, is enkel in de Champions League eerste keus en klaagde daar een maand geleden nog over.

Inmiddels is Ter Stegen tot inkeer gekomen, zo laat hij weten tegenover de camera’s van Barcelona TV. "Ik ben erg gelukkig en hou van het leven hier", laat de 24-jarige doelman weten. "Samen met Bravo en Jordi Masip werken we heel hard en alledrie vechten we voor speelminuten. De competitie tussen ons is volgens mij goed voor het team."

Barcelona verspeelde de laatste weken een riante voorsprong in de Primera Division en werd in de kwartfinale van de Champions League uitgeschakeld door Atlético Madrid. De Duitser verwacht echter nog twee prijzen te winnen dit seizoen. "Zowel de Copa del Rey als de landstitel gaan we nog wel grijpen", is Ter Stegen positief. Momenteel staat Barcelona eerste in de competitie door een beter onderling resultaat tegen Atlético. In de finale van de Copa del Rey wacht Sevilla.