Spektakel verzekerd in Cristal Arena: Alle registers zullen open moeten

Spektakel verzekerd in Cristal Arena: "Alle registers zullen open moeten"

05-05-2016 18:12

KRC Genk kreeg de voorbije weken enkele mokerslagen te verduren. De Limburgers verloren tweemaal op rij. Zowel tegen AA Gent als tegen Club Brugge bleef het team van Peter Maes met lege handen achter. Vrijdag wacht Zulte Waregem. 

Maes wil zo snel mogelijk de vierde plaats veilig stellen. Maar Zulte Waregem wordt een lastige klant. "Ik zie bij onze tegenstander van vrijdag nog altijd de drang naar die eerste overwinning in Play-Off 1. Leye zal daarvoor zijn team wel op sleeptouw nemen, zo ken ik hem. Maar wij hebben hem in de twee vorige confrontaties goed uit de wedstrijd kunnen houden. Alle registers zullen open moeten, vanaf de eerste minuut", klinkt het op de clubwebsite

"Wij zijn geëvolueerd en het is duidelijk dat wij altijd een resultaat kunnen spelen", vult Maes aan. "Als dat eens niet lukt moet je dat leren aanvaarden. Wij kijken nog altijd naar Europees voetbal. De wedstrijd tegen Zulte-Waregem moet gewonnen worden, zonder te willen forceren maar voortbouwend op wat we al laten zien hebben. Onze honger naar Europa is en blijft groot."