'Van Holsbeeck voegt daad bij het woord en gaat op de koffie in AFAS Stadion'

'Van Holsbeeck voegt daad bij het woord en gaat op de koffie in AFAS Stadion'

04-05-2016 20:07

Het is geen geheim meer dat Anderlecht graag Sofiane Hanni aan de kern wil toevoegen. Paars-wit heeft zijn pijlen gericht op de smaakmaker van KV Mechelen. Volgens Het Laatste Nieuws spraken beide clubs woensdag af. 

Eerder maakte VoetbalPrimeur.be bekend dat Anderlecht en KV Mechelen deze week weer aan tafel zouden zitten. Het gespreksonderwerp is natuurlijk de transfer van Hanni naar het Constant Vanden Stockstadion. Volgens Niels Vleminckx, journalist van Het Laatste Nieuws, meldt dat Herman Van Holsbeeck woensdag een gesprek had met KV Mechelen-voorzitter Johan Timmermans. 

Tot een resultaat leidde het gesprek niet. Volgens Vleminckx ging het over een "zeer constructief gesprek". Maar een akkoord werd niet bereikt. Hanni zelf wil graag naar Anderlecht. Het Laatste Nieuws weet dat er volgende week weer gesprekken zullen worden. Dan hopen beide partijen de knoop door te hakken. Hanni speelt al sinds 2014 voor KV Mechelen. Dit seizoen ontbolsterde de Algerijn. De spelverdeler van KV Mechelen scoorde ondertussen zeventien doelpunten en gaf acht assists.