Decuyper is zeker van zijn zaak: Wij spelen voor het kampioenschap

Decuyper is zeker van zijn zaak: "Wij spelen voor het kampioenschap"

30-04-2016 18:16

Het was een hectische week in Tweede Klasse. WS Brussels kreeg twee extra punten van de Geschillencommissie, maar die beslissing werd weer teruggedraaid. Antwerp en AS Eupen starten zaterdagavond met gelijke punten aan de titelmatch. Daar is ook Patrick Decuyper, sterke man van Antwerp, zeker van.

Decuyper laat er in de Gazet van Antwerpen geen twijfel over bestaan. "Ik wil één duidelijke boodschap geven: wij spelen vanavond tegen Eupen voor de titel én de promotie." WS Brussels kreeg twee punten extra toegekend nadat Seraing in oktober een niet-speelgerechtigde speler had opgesteld. Brussels werd door deze beslissing leider en zou aan een zege tegen Patro Eisden genoeg hebben voor de titel. Nu de beslissing is teruggedraaid, staan Antwerp en Eupen met 61 punten samen weer aan kop. Om 20u00 trappen zij op de Bosuil af voor de beslissende wedstrijd.

Dat is ook de mening van de Decuyper. En hij is in de krant zeker van zijn zaak. "En dat zal niet meer veranderen. Als we vandaag winnen, vieren we de titel. Daar moet iedereen met een hart voor ­Antwerp zich bewust van zijn. De beslissing van de Geschillencommissie doet er niet toe. In geen honderd jaar krijgt White Star ­Brussel die punten er nog bij. Daar zijn we honderd procent zeker van'', aldus Decuyper.