Preud'homme haalt twee nieuwelingen bij wedstrijdselectie

Preud'homme haalt twee nieuwelingen bij wedstrijdselectie

30-04-2016 13:45

Michel Preud'homme heeft op de officiële website van Club Brugge zijn wedstrijdkern bekendgemaakt voor de match tegen Racing Genk. Voorlopig selecteert hij 22 namen, maar er moeten er dus nog vier afvallen.

Meestal maakt Preud'homme 20 namen bekend, waarvan er dan twee afvallen. Waarom hij er nu 22 kiest is onduidelijk, mogelijk spelen blessures een rol. Hij selecteert in ieder geval al dezelfde 20 namen als vorige week, maar haalt er twee extra spelers bij. Het gaat om rechtsachter Dion Cools en aanvaller Tuur Dierckx. Vooral van die laatste horen we de laatste maanden verbazend weinig, en het is ook maar de vraag of hij nu wél plots een krijgt.

De volledige selectie: Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese, Thomas Meunier, Davy De fauw, Dion Cools, Brandon Mechele, Bjorn Engels, Stefano Denswil, Laurens De Bock, Timmy Simons, Claudemir, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Sander Coopman, Felipe Gedoz, Lior Refaelov, Tuur Dierckx, Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Wesley Moraes, Leandro Pereira en José Izquierdo.