White Star-speler hekelt negatieve berichten: Omdat Antwerp zo veel fans heeft

White Star-speler hekelt negatieve berichten: "Omdat Antwerp zo veel fans heeft"

30-04-2016 08:15
1

White Star Brussel kreeg deze week heel veel kritiek, vooral dan door trainer/technisch directeur John Bico. Critici vinden de Kameroener nors en onbetrouwbaar, maar de spelers hebben niet dat gevoel.

Het Belang Van Limburg ging middenvelder Sean Aerts opzoeken, en die heeft helemaal niets negatiefs te zeggen over Bico. "Hij is een toffe man. Maar omdat zijn persoon de voorbije week werd aangevallen, moest hij wel van zich afbijten. John maakt geen omwegen, hij is rechtdoorzee. Dat kan intimiderend zijn voor sommigen. Misschien daarom dat zoveel mensen moeite met hem en de club hebben? We zitten hier in Molenbeek en rond deze gemeente hangen al zoveel negatieve verhalen", aldus Aerts.

Aerts vindt ook dat de kritiek op White Star dringend moet stoppen. "Het lijkt wel alsof ze ons het succes niet gunnen. Feit is dat de regels zeggen dat wij twee punten extra moeten krijgen. Als de voetbalbond zijn werk correct doet, zullen wij die punten wel weer recupereren. Als we winnen, gaan we de titel gewoon vieren. Mocht hetzelfde gebeuren bij een ploeg als Geel of Roeselare, dan zou niemand erover praten."

Antwerp wordt volgens hem ook iets te veel voorgetrokken. "Omdat Antwerp zoveel fans heeft, wil het grote publiek hen zien promoveren. Er worden veel negatieve dingen over deze club verteld. Dat vind ik onterecht. Want binnen de club werkt iedereen keihard."