Degryse stelt zich vragen bij voetbal van Club Brugge, maar: De vechtlust is er

Degryse stelt zich vragen bij voetbal van Club Brugge, maar: "De vechtlust is er"

11-04-2016 07:40

Club Brugge mag dan wel AA Gent verslagen hebben met 2-0 en fier aan de leiding staan in de Jupiler Pro League, Marc Degryse is nog altijd niet wild van het voetbal van Blauw-Zwart. In Het Laatste Nieuws is de analist scherp voor het voetbal van zijn ex-ploeg.

 

"De zege tegen AA Gent was een voortzetting van wat ik eigenlijk al enkele maanden vaststel: met een geweldige wedstrijdmentaliteit zet Club zijn tegenstanders opzij. Ik ben nog altijd niet onder de indruk van hun voetbal", klinkt het.

De vechtlust van Club Brugge kan Degryse wel smaken. "De intensiteit die Club aan de dag legt, vind ik knap en was er tegen AA Gent niet over. Club maakt dat de tegenstander niet in zijn spel kan komen. Met de hulp van het publiek steekt het thuis altijd nog een tandje bij - het tempo en het ritme dat de ploeg ontwikkelde tegen de Buffalo's, vond ik aardig."

Al bij al denkt Degryse wel dat dit seizoen eindelijk het jaar van Club Brugge wordt. "Je merkt gewoon dat de honger om kampioen te worden enorm is bij Club Brugge, en dat zou wel eens de doorslag kunnen geven in de titelstrijd."