Vreven beslist woensdag over toekomst, contract verdediger niet verlengd

Vreven beslist woensdag over toekomst, contract verdediger niet verlengd

29-03-2016 15:32

Waasland-Beveren werkt volop aan de toekomst. Het onderhandelt nog met trainer Stijn Vreven over volgend seizoen. Woensdag staat er een gesprek gepland, waarna de coach wil beslissen. Ondertussen besliste de club om niet verder te gaan met verdediger Niels De Pauw. 

Stijn Vreven liet in zijn eerste jaar op de Freethiel een goede indruk achter en bewerkstelligde de redding in Eerste Klasse. Zijn contract loopt nog door, maar het is nog niet zeker dat Vreven ook volgend jaar nog de touwtjes in handen heeft bij Waasland-Beveren. "Ik heb al één gesprek met het bestuur gehad over de toekomst. Woensdag doe ik dat opnieuw. Dan moet duidelijk worden of wij dezelfde toekomstvisie hebben", zei hij in TVL Sportcafé.

Ondertussen besliste de club de optie in het contract van verdediger Niels De Pauw niet te lichten. De 20-jarige speler, vorig seizoen zes keer in de basis in Play-Off 2, kwam niet in actie in de eerste helft van het seizoen en werd daarom uitgeleend aan derdeklasser Sint-Niklaas. De speler zelf gaf eerder al aan niet te willen blijven zonder speelgaranties. Die kan de techische staf hem niet geven en dus moet De Pauw op zoek naar een nieuwe werkgever.