'Wijnaldum kan fraaie binnenlandse transfer maken: twee Londense clubs azen'

'Wijnaldum kan fraaie binnenlandse transfer maken: twee Londense clubs azen'

19-03-2016 08:48

Georginio Wijnaldum beleeft een prima debuutseizoen in de Premier League. De aankoop van Newcastle United heeft zich ook al in de kijker gespeeld bij grotere clubs. Twee clubs uit Londen zouden in de race zijn voor de handtekening van de Nederlander.

Brentwood Gazette meldt dat West Ham United en Tottenham Hotspur interesse hebben in Wijnaldum. En dat bericht werd door enkele tabloids overgenomen. Afgelopen zomer haalde Newcastle de Oranje-international voor een bedrag van om en nabij 18,5 miljoen euro naar Engeland. Het is niet duidelijk hoeveel West Ham en Spurs willen betalen voor de oud-PSV’er, die eveneens een verleden heeft bij Feyenoord.

Newcastle is momenteel in een strijd tegen degradatie verwikkeld. Als The Magpies onverhoopt de boot missen en volgend seizoen niet meer in de Premier League actief zijn, is Wijnaldum volgens het medium bereid om te vertrekken. Spurs heeft overigens naast Wijnaldum ook diens ploeggenoot Ayoze Perez van Newcastle op het oog. Afgelopen zomer probeerden de Londenaren hem al los te weken voor een bedrag van 19 miljoen euro.