Ik wil terug bij een club in Europa aan de slag: aldus een terugkerende Martens

"Ik wil terug bij een club in Europa aan de slag": aldus een terugkerende Martens

04-03-2016 09:04
1

Guy Martens is terug in België, de voormalige keeperstrainer van KRC Genk is terug in het land na een avontuur in Singapore. Martens heeft in Singapore een doelmannenacademie uit de grond gestampt. Hij kreeg er een contractverlenging van 2 jaar aangeboden, maar hij weigerde. Hij wil terug aan de slag in Europa. Dat meldt TVL. 

Guy Martens werd 6 maanden geleden de laan uitgestuurd bij KRC Genk. Peter Maes zag geen toekomst voor Martens bij Genk want hij nam zijn eigen keeperstrainer mee vanuit Lokeren. Hierop vertrok Martens naar Singapore om in het Zuid-Aziatische land een doelmannenacademie op te richten. "Als ik daar nu op terugkijk, is dat een geweldige verrijking voor mij geweest", aldus Martens. 

Nu wil Martens dus terug aan de slag bij een club. Hij stelde dat ook vast in Singapore, "Guy dat heb je nodig, je hebt die druk nodig van die wedstrijden". Momenteel heeft Martens nog geen concrete aanbiedingen gehad van clubs. Hij hoopt tegen volgend seizoen een nieuwe club gevonden te hebben. Martens heeft in het verleden doelmannen zoals Thibaut Courtois, Koen Casteels, Logan Bailly, Davino Verhulst en Lazlo Köteles ontdekt en verder ontwikkeld.