Musacchio en Tah

'Ancelotti dient lijstje in bij Bayern: Duitse reus óf Argentijn van Villarreal'

'Ancelotti dient lijstje in bij Bayern: Duitse reus óf Argentijn van Villarreal'

10-02-2016 16:00

Carlo Ancelotti, vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer van Bayern München, heeft er bij de clubleiding van Der Rekordmeister op aangedrongen dat er in ieder geval een nieuwe centrale verdediger wordt aangetrokken. De namen van twee kandidaten zingen inmiddels rond. 

Sportkrant BILD schrijft dat Jonathan Tah (Bayer Leverkusen) en Matteo Musacchio (Villarreal) nauwgezet gevolgd worden door de scouts van Bayern. Tah (19) speelt sinds dit seizoen voor Bayer Leverkusen. De 1 meter 92 lange verdediger maakt veel indruk in de achterhoede van de subtopper. Leverkusen betaalde Hamburger SV ongeveer tien miljoen euro voor Tah. Nu zal hij een veelvoud kosten. 

De 25-jarige Musacchio speelt al vijf seizoenen voor Villarreal. De Argentijn heeft drie interlands achter zijn naam. Ancelotti kent Musacchio nog uit zijn periode in de Primera Division bij Real Madrid. 

Bayern kampt al maandenlang met problemen in de achterhoede. Onder meer Javi Martinez, Jerome Boateng en Medhi Benatia zijn of waren lange tijd uit de roulatie. In de winterstop werd Serdar Tasci gehuurd van Spartak Moskou.