'Club kan nog aardige cent verdienen: Griekse ploeg wil doelman aantrekken'

'Club kan nog aardige cent verdienen: Griekse ploeg wil doelman aantrekken'

10-02-2016 07:54

Club Brugge heeft met onder andere Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese, Jens Teunckens, Michael Cordier en Sinan Bolat een pak doelmannen op de loonlijst staan. Bovendien zijn er nog twee doelmannen uitgeleend (Quintijn Steelant en Sokratis Dioudis). Die laatste zou wel eens definitief kunnen vertrekken.

Dioudis werd door Club Brugge dit seizoen in zijn thuisland gestald bij Panionios. De Griekse doelman kreeg er na een korte inloopperiode volop zijn kans als titularis. Hij zit ondertussen al aan tien competitiewedstrijden bij de club. Daarin kon hij in de laatste vijf wedstrijden telkens een clean sheet bij elkaar spelen.

Panionios is dan ook uitermate tevreden over de prestaties van Dioudis. Volgens het Griekse Contra wil de ploeg de doelman dan ook graag definitief overnemen van Blauw-Zwart. De ploeg is bereid om 200.000 te betalen voor Dioudis. De Griekse doelman heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen bij Club Brugge, maar daar zit nog een optie voor één jaar extra aan verbonden.