Dembélé en Witsel krijgen er een concurrent bij: Hij mikt op het EK

Dembélé en Witsel krijgen er een concurrent bij: "Hij mikt op het EK"

09-02-2016 13:57

De Rode Duivels krijgen er mogelijk binnenkort nog een optie bij. Charly Musonda Junior mocht afgelopen weekend debuteren en wist daarin te overtuigen. Zijn knap debuut heeft de ambitie ook aangewakkerd. De jongeling wil absoluut mee naar het EK in Frankrijk.

"Charly was na de match wel bijzonder tevreden met z'n prestatie", zegt zijn makelaar Redouane Tahrioui in Het Laatste Nieuws. "We hebbenerover nagepraat in het stadion en hij voelt zich enorm gewaardeerd in Sevilla. Nu moet hij week na week proberen te bevestigen", blijft zijn entourage rustig. 

De voetballer zelf mikt op het allerhoogste. Onlangs gaf hij onder meer aan dat het EK een doel is. "En dat is niet veranderd", aldus Tahrioui. "Er is niet veel tijd meer om nog een plaats in de selectie te bemachtigen, dat beseft Musonda Junior ook wel, maar er kan veel gebeuren in het voetbal."

"Wie had in 2014 gedacht dat Divock Origi geselecteerd zou worden voor het WK? Dat kan Charly straks ook overkomen. Het is aan Charly om de komende weken en maanden hard te blijven werken. Dan bestaat er altijd een kans dat hij beloond wordt", besluit zijn manager.