Leicester slachtoffer van eigen succes: Arsenal haalt geprezen versterking

Leicester slachtoffer van eigen succes: Arsenal haalt geprezen versterking

08-02-2016 16:29

De succesvolle periode in de Premier League komt Leicester City mogelijk duur te staan. De club dreigt spelers als Riyad Mahrez en Jamie Vardy te verliezen en werd door Arsenal al beroofd. Niet van een speler, maar van een talentenspotter.

The Gunners gingen namelijk aan de haal met Ben Wrigglesworth, de ontdekker van Vardy en Mahrez. De alom geprezen Wrigglesworth haalde Vardy voor ongeveer 1,2 miljoen euro van Fleetwood Town naar Leicester en wist ook Mahrez voor een half miljoen euro los te weken bij het Franse Le Havre. Verder plukte Wrigglesworth een andere sensatie weg bij Caen: N'Golo Kanté.

"Na ruim drie ongelooflijke seizoenen en een samenwerking met geweldige mensen, begin ik aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Het was een heel lastige beslissing om Leicester te verlaten, maar ik moest deze kans, die ik waarschijnlijk maar één keer krijg, aangrijpen. Ik wil Leicester erg veel succes wensen in de toekomst en ik zal de club eeuwig dankbaar blijven", schreef de scout op Twitter.