Manchester United wilde zaakjes doen met Argentijn voor komst van Depay

Manchester United wilde zaakjes doen met Argentijn voor komst van Depay

08-02-2016 16:21

Manchester United had dertig miljoen euro over voor Nicolas Gaitan van Benfica. Dat stelt de coach van Al Ahli, Cosmin Olaroui tegenover het Roemeense medium GSP. Zijn club Al Ahli wilde Gaitan ook graag hebben en Olaroui kent dan ook enkele details.

Gaitan had een gelimiteerde transfersom van 35 miljoen euro in zijn contract staan, maar United voldeed niet aan die som. Al Ahli wilde Gaitan wel inlijven voor dat bedrag. "We hebben 35 miljoen euro geboden voor Gaitan, dat lag dus hoger dan het bod van dertig miljoen dat Manchester United had ingediend. We bereikten een overeenkomst met Benfica, maar Gaitan wees ons voorstel af", aldus Olaroui.

Het blijkt te gaan om een voorstel in de voorbije zomerse transferperiode, net voordat de Memphis Depay-transfer werd afgerond. United haalde Memphis naar Manchester voor een som die naar verluidt nog een stuk hoger ligt dan dertig miljoen euro. Gaitan tekende in december 2015 een nieuw contract bij Benfica. De 27-jarige buitenspeler ligt nu tot medio 2020 vast en kan voor de som van 45 miljoen euro vertrekken.