Vanhaezebrouck waarschuwt zijn spelers: Ga met hen eens praten

Vanhaezebrouck waarschuwt zijn spelers: "Ga met hen eens praten"

08-02-2016 07:36

AA Gent wist zondagmiddag andermaal niet te winnen van Club Brugge. Een Blauw-Zwart vol grinta won met het kleinste verschil van de landskampioen. Na afloop van de partij was Hein Vanhaezebrouck streng voor enkele van zijn jongens.

"'Mili' (Danijel Milicevic, red.) zat totaal niet in de match", zuchtte Vanhaezebrouck na afloop van de partij tegenover Het Laatste Nieuws. "Het kan niet dat je bij de minste benadering in de lucht springt. Dat is echt niet meer van deze tijd..."

"Refaelov is ook een artiest, hé - dé artiest zelfs van Club Brugge. Wel, hij deed in de eerste minuten al twee tackles, met het risico op een gele kaart. Het bewijs dat er bij hen meer grinta was. Club speelde met elf leeuwen, bij ons waren het er maar een stuk of acht. Sommige jongens meden het duel en lieten op die manier de ploeg in de steek."

Ook Moses Simon was net zoals op woensdag niet al te overtuigend.  "Ik had nochtans gehoopt dat de jongens die woensdag wat minder waren, er dit keer wel zouden staan. Dat ze wat harder zouden zijn in de duels. Ik ga de komende dagen eens met hen praten, want ik ben dit niet gewoon. En als het niet verandert, zal ik moeten ingrijpen."