Nu is het onze beurt om een tikje uit te delen aan Club Brugge

"Nu is het onze beurt om een tikje uit te delen aan Club Brugge"

07-02-2016 11:10

Het is bang afwachten of de bekeruitschakeling zijn sporen heeft achtergelaten bij AA Gent. De Buffalo's zijn het niet meer gewoon om te verliezen. De reactie van Hein Vanhaezebrouck sprak ook boekdelen. Toch blijft het vertrouwen groot bij de Gentenaren. 

AA Gent verloor afgelopen woensdag op het veld van Club Brugge. De Beker van België zullen de Buffalo's dus niet in de lucht steken. Dus maar vol voor het kampioenschap gaan, dat vindt ook Sven Kums. Hij is er van overtuigd dat zijn team zondag voor een flinke strijd zal zorgen in het Jan Breydelstadion. "De hele groep wil die wedstrijd van woensdag rechtzetten. Het is nu onze beurt om eens een tikje uit te delen aan Club", geeft Kums aan op de website van AA Gent.

Het geloof is, ondanks de pijnlijke uitschakeling, toch nog erg groot bij de Buffalo's. "Die nederlaag is trouwens geen aanleiding om plots aan onszelf te beginnen twijfelen. Het was slechts onze eerste verliespartij tegen Club in acht duels – jammer genoeg wel een belangrijke. Laat die wedstrijd van zondag dus maar komen. Ik heb er zin in."