Verstraete teleurgesteld: Wilden iets tonen aan de supporters

Verstraete teleurgesteld: "Wilden iets tonen aan de supporters"

07-02-2016 07:14

KV Kortrijk kwam tegen hekkensluiter Westerlo niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De Kerels kwamen op voorsprong, maar lieten de Kemphanen nog langszij komen. Birger Verstraete was enorm ontgoocheld. "Het was een teleurstellende avond", bevestigde hij.

Kort na de rust kwam Kortrijk op voorsprong in het Guldensporenstadion, maar een kwartier voor tijd zag het de drie punten in rook opgaan. Verstraete ging met een slecht gevoel van het veld. "Het was een teleurstellende wedstrijd", vertelde hij voor de camera van Play Sports. "We wilden graag iets tonen aan de supporters en dat is niet helemaal gelukt. We vonden moeilijk de weg naar voren omdat Westerlo laag speelde en we verloren de bal te makkelijk."

Met amper zes punten meer dan datzelfde Westerlo is ook de redding nog geen uitgemaakte zaak voor de West-Vlamingen. Verstraete beseft dat, maar vindt niet dat Kortrijk in aanmerking mag komen voor degradatie. "Een club als Kortrijk moet naar boven kijken, niet naar beneden", is hij duidelijk.