OFFICIEEL: Standard haalt Griekse international om het middenveld te versterken

OFFICIEEL: Standard haalt Griekse international om het middenveld te versterken

01-02-2016 21:39

Standard heeft zijn vervanger voor de vertrokken Sambou Yatabaré nu ook ook officieel beet. De Luikse club maakt via de officiële clubkanalen de transfer van Giannis Maniatis bekend.

Standard neemt Maniatis op huurbasis over van Olympiakos. De middenvelder zal tot het einde van dit seizoen de kleuren van de Rouches verdedigen. Standard bedong ook een aankoopoptie.

"Standard de Liège, Olympiakos Piraeus en Ioannis 'Giannis' MANIATIS zijn tot een overeenkomst gekomen: de Griekse verdediger/defensieve middenvelder wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan onze club met een optie tot aankoop (onder voorbehoud van zijn medische tests)", luidt het bericht op de website van de club. "We heten Ioannis 'Giannis' MANIATIS van harte welkom en wensen hem veel succes toe in onze clubkleuren."

Maniatis begon zijn professionele voetbalcarrière in 2004 bij Panionios. Na zeven jaren koos hij voor een transfer naar Olympiakos. In Piraeus veroverde hij vijf landstitels en drie Griekse bekers. Hij kwam reeds 39 keer voor de Griekse nationale ploeg uit.

Bekijk het: Transferoverzicht: Jupiler Pro League winter 2015-2016