OFFICIEEL: Westerlo kan floptransfer slijten aan derdeklasser

OFFICIEEL: Westerlo kan floptransfer slijten aan derdeklasser

29-01-2016 11:51

Het verhaal van Jore Trompet bij KVC Westerlo lijkt stilaan over. Trompet mocht dit seizoen nauwelijks meedoen bij de hekkensluiter en wordt nu verhuurd aan Eendracht Aalst. Dat meldt de officiële website van Westerlo. 

Trompet zat vorig jaar nog in de A-kern bij Sporting Lokeren, waar hij op het achterplan was verzeild. Bij Westerlo wachtte hem helaas weer hetzelfde lot. Hij mocht welgeteld één keer meedoen dit seizoen, maar die keer herinnert hij zich wel nog. Op verplaatsing bij AA Gent kreeg hij na 27 minuten een rode kaart.

Trompet is in ieder geval blij met deze nieuwe kans. "Vanmorgen trainde ik nog met Westerlo en deze namiddag was de overgang naar Eendracht Aalst plots rond. Dit is een ideale oplossing voor mij om terug aan speelminuten te geraken. Eendracht speelt voor een eindrondeticket in derde klasse en dat is toch interessanter dan de beloftenwedstrijden in eerste klasse. Aangezien ik uit de streek afkomstig ben, ken ik deze club en zijn geschiedenis. Ik heb altijd al willen spelen voor Eendracht Aalst en nu is het zo ver."

Bekijk het: Transferoverzicht: Jupiler Pro League winter 2015 - 2016