OFFICIEEL: Westerlo versterkt defensie met oude bekende

OFFICIEEL: Westerlo versterkt defensie met oude bekende

14-01-2016 14:08

Westerlo heeft zijn gewenste versterking in de defensie beet. Het haalt Igor Lolo terug naar België. De ex-verdediger van Racing Genk ondertekende vandaag een contract tot het einde van het seizoen, met een optie voor een seizoen extra. 

Westerlo speurde al even naar versterking voor zijn verdediging en het heeft eindelijk beet. De Kemphanen halen Igor Lolo binnen. De Ivoriaanse verdediger was tot voor kort actief bij het Russische FK Rostov. Daar ontbond hij zijn contract na de gewijzigde regeling rond het aantal op te stellen buitenlanders. Daardoor was hij transfervrij. 

Lolo was eerder in België actief bij Germinal Beerschot en Racing Genk. Via het Oekraïense Dnipro Dnipropetrovsk trok hij naar Monaco, waar hij enkele seizoenen basisspeler was. In 2011 verhuisde hij naar Rusland. Eerst speelde hij voor Kuban Krasnodar en sinds 2013 lag hij onder contract bij Rostov. Met die club won hij de beker. Lolo scoorde de beslissende penalty in de finale. Westerlo gaf de 33-jarige verdediger een contract tot het einde van het seizoen, met een optie voor een extra jaar. 

Bekijk het: Transferoverzicht Jupiler Pro League: winter 2015-2016