Hazard heeft helemaal geen probleem met Mourinho: Hij is de baas

Hazard heeft helemaal geen probleem met Mourinho: "Hij is de baas"

30-11-2015 09:45

José Mourinho zette Eden Hazard zondag diep in de spits op bezoek bij Tottenham. De (flank)aanvaller van Chelsea moest het opnemen tegen zijn collega Rode Duivels Toby Alderweireld en Jan Vertonghen. Hazard trok aardig zijn streng, maar wist niet te scoren.

"In de loop van de week was ik er achter gekomen dat ik waarschijnlijk daar zou spelen", zei Hazard na de wedstrijd aan Het Nieuwsblad. "Het doel was om voorin snelheid en diepgang te brengen. Ik denk dat ik het goed heb gedaan. We hebben goed afgewisseld met de vier aanvallers. Jammer genoeg ontbrak net dat doelpuntje."

Bij Chelsea groeit de kritiek wel over Hazard. Dat Mourinho ook begint te schuiven, bewijst toch dat er iets fout zit. "Het debat gaat niet om mijn positie, maar om mijn rendement", zei Hazard. "Dat is minder goed dan vorig seizoen. Ik heb gewoon één goal nodig en dan zal de discussie over mijn positie ook stoppen."

Nochtans zette Mourinho hem voor de wedstrijd wel schut. "Als de zaken niet lopen zoals ze moeten worden kleine dingen opgeblazen. Het is normaal dat hij niet tevreden is. Maar er is geen probleem tussen ons. We zijn alle twee professioneel en we weten dat het weer goed komt. Het stoort me niet dat hij dat gezegd heeft. Hij is de baas."