Oud-speler van Club maakt eindelijk debuut in Premier League

Oud-speler van Club maakt eindelijk debuut in Premier League

29-11-2015 19:11

Verrassing vandaag in Norwich. Tijdens de match Norwich City-Arsenal viel er vijf minuten voor tijd een opvallende bekende van de Belgische competitie in. Vadis Odjidja-Ofoe maakte voor de eerste kijk zijn opwachting in de Premier League.

In de 85e minuut kwam Vadis Odjidja de spits Lewis Grabban vervangen. Het is de eerste keer dat de Belg speelminuten verzamelde in de Premier League. Hij werd in het begin van dit seizoen nog uitgeleend voor één maand aan tweedeklasser Rotherham United. 

De transfer van naar Norwich City is tot nu toe nog geen succesverhaal geweest voor Odjidja. De middenvelder kwetste zich vorig jaar, toen Norwich nog in de Championship speelde, zwaar aan de knie. Sindsdien kan de Gentenaar zowel in tweede als in eerste klasse nog amper op speelminuten rekenen. De laatste weken maakte hij echter wel zijn opwachting in de kern, en dat werpt nu zijn vruchten af. Benieuwd of de ex-speler van Club Brugge en Anderlecht de komende weken zich in de basis kan knokken.

De match tussen Norwich City en Arsenal eindigde overigens op een 1-1 gelijkspel. Norwich City staat op een zestiende plek in de Premier League.